Brommers Kiek’n in Elburg

Het is weer zo’n dag dat ik op de brommer weg ga, gisterenĀ verzamelde de brommerliefhebbers zich in Elburg bij Woodies eetcafe en kledingwinkel trendpark, er waren veel mensen met hun brommer aanwezig om begin van de middag mee te doen aan een leuke toerrit. Kreidlers en Zundappen zijn er overal, maar deze vond ik erg gaaf, creme witte tank, en grijze body. gewoon prachtig.

Met al die brommers zijn er ook goede gesprekken met de berijders of mensen die kwamen kijken, veel brommers hebben een bijzonder verhaal, hoe kwam men aan de brommer, wat had men dr veel kilometers me af gereden destijds, allemaal mooie verhalen.

Over verhalen gesproken, Okke van de Streek had een mooi verhaal voor de Stentor, de Zundapp had een trekhaak, je kan het verhaal in de krant van maandag terug lezen en anders op de website van de Stentor.

bij 3 brommers kon je op de foto, Ruud en Ruud waren druk met foto’s maken. de heren zijn een van de oprichters van de Oldtimer Bromfiets Club Elburg en Omstreken. Alleen de andere oprichter (Bertus) ontbreekt nog op de foto.

’s middags hebben we een toerrit gereden, we gingen richting Harderwijk via de de wegen die tussen de oude Zuiderzeestraatweg en het Veluwemeer liepen, we waren in Harderwijk even gestopt naast de weg die naar Flevoland gaat, Wat mij aan de omgeving opviel was dat er heel veel verdwenen is aan bouwwerken, lijkt er op dat de oude industrie daar plaats maakt voor woningbouw.

Ik vond het weer een mooie dag, meer foto’s vind je hieronder.

Groetjes Arnold.

 

 

Social tagging: > > > > > > > > > > > >