10 jaar de Linde

Ja, al ruim 10 jaar woon in in het gebouw dat de Linde heet, op het terrein waar vroeger een middelbare school stond werd iets meer dan 10 jaar terug een 3 tal gebouwen geplaatst voor zorg aan ouderen en mensen met verstandelijke beperking, om eerlijk te zijn, dit feestje ging meer over mijn woonlocatie met de verstandelijk beperkten.

Ik had niet veel foto’s gemaakt deze dag, wel veel met verschillende mensen gesproken, en daarnaast een kort toespraakje gehouden voor ieder die aanwezig was, kort terug blikken op die 10 jaar dat ik op de linde woon, maar ook die tijd er voor, ik was in mijn tienerjaren een bezorgen van een weekkrant en folders geweest en liep toen al door de straat waar ik nu woon, waar ik zag dat de school gesloopt werd en vanaf mijn ouderlijk huis de grote bouwkraan kon zien, er is veel veranderd en toch blijft het herkenbaar.

 

Groetjes Arnold