WKND 2.0, wat ik zag op de zaterdag

WKND is een Automotive kampeerweekend, is het vergelijkbaar met Automaxx Summer edition? ja en nee, het principe van kamperen met vrienden en auto’s is dan weer de ja, toch is de kwaliteit van de show and shine wel een heel stuk hoger. afgelopen weekend was de 2e editie van WKND waarbij ik samen met Jarno naar toe ben gegaan.

Het niveau van de Show and Shine is erg hoog, lage wagens, dikke wielen, een genot om naar te kijken, ook wel vet dat deze C63 AMG voorzien is van OZ Mito’s en plat op zijn buik ligt.

VW Golfjes doen het altijd goed, laag en brede wielen zijn altijd een vermakelijk recept op de compacte VW’s.

Renault Alpine’s blijven altijd bijzondere en zeldzame auto’s, toch was deze A310 ook in Drachten te vinden.

Wanneer je toch al een weekendje weg bent is een barbecue wel lekker, er waren er veel die voor het gemak van de BBQ kozen dit weekend.

Oke, je houd van zwart en goud, perfect toegepast op deze prachtige Aygo, in de zon valt pas de goudkleurige flakes op in de lak.

Tot slot nog deze Nissan GTR, voor europese begrippen met een zeldzame widebodykit uitgevoerd, Dit is een Liberty Walk widebody welke de standaard al erg dikke GTR nog dikker maakt, de wagen kwam later in de middag aan op het vliegveld van Drachten, de auto past ook maar net in de dichte aanhanger, aan beide zijden was weinig ruimte over vanwege de breedte van deze GTR.

Ik heb hieronder nog meer foto’s van WKND

Groetjes Arnold.

Social tagging: > > > > > > > > > >