Oldtimerfestival Balkbrug

Dit weekend is de Oldtimerfestival van Balkbrug, Gisteren was ik samen met mijn vader en een paar anderen in de oldtimers naar Balkbrug afgereisd om te kijken tussen al die mooie oude voertuigen en apparaten.

Een Ford 3000 trekker lijkt mischien niet een bijzonder landbouwvoertuig, een 4 wiel aangedreven model juist wel, kan er helaas geen goede informatie over vinden over deze uitvoering.

Deze Jaguar vond ik erg gaaf, maar het is geen Jaguar, na onderzoek lees ik dat dit een Bond D type Replica is uit 1968, wel een erg toffe wagen, ik neem aan dat ik niet de enige ben die deze auto voor een Jaguar aan ziet.

de Opel Manta, een mooie auto, vooral deze uitvoering sprak mij aan door de kleur en de details.

Porsches, ook iconisch, een 365 Speedster en daarnaast een 912, juist, je ziet een 911 maar achterin ligt een 4 cilinder boxer in plaats van een 6 cilinder, het doel was om de 356 rijder over te kunnen stappen naar de 912 die destijds stukken goedkoper is dan de 911.

Deze Mercedes trucks zijn met hun grote chromegril net zo herkenbaar als de personenwagens van het merk, het staat uiteraard wel goed.

3X luchtgekoeld en verlaagd, Ik houd daar wel van, toch is de VW type 3 een zeldzame verschijning.

 

Groetjes Arnold, en laat hieronder een reactie achter als je dit leuk vond.

Social tagging: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >