Oldtimer truck parade.

Oude Trucks, dat is waar deze dag om gaat maar het lijkt wel bijna een compleet oldtimer evenement waarbij ook auto’s, brommers en motorfietsen aanwezig zijn, niet verkeerd want er was veel moois te zien bij de Oldtimer Truck Parade dat zich rondom het gemeentehuis van Oldebroek plaats vond.

Zelf was ik weer met de brommer op pad, samen met de Oldtimer Bromfiets Club Elburg en Omstreken reden wij een¬†kort maar krachtige¬†toerrit door gemeente Oldebroek, na de Bromfietsen gingen ook de auto’s en vrachwagens de zelfde tourrit rijden.

Ook de Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van Oldebroek was aanwezig, hij mocht de truck parade openen, hij noemde wel dat het tegenwoordig makkelijk is om een navigatiesysteem in de auto te hebben maar de nostalgie van een landkaart op de motorkap van de auto om de weg te bepalen zouden we ook niet mogen vergeten.

Ook de lokale toppers van het Rainbow tea, die mee reden aan de Dakar rally waren aanwezig, als je de dakar truck goed bekijkt kun je de zien dat de truck wel diverse kleine beschadigingen hebben, iets waar je in de zware Dakar Rally niet aan ontkomt.

Het evenement gaat toch echter om de oude vrachtwagens, zelf vond ik deze DAF tankwagen een prachtige auto.

Mooie auto’s kan je ook niet over het hoofd zien, De Cadilac Coupe DeVille en een Porsche Speedster zijn 2 totaal verschillende auto’s maar wel prachtige klassiekers.

Geniet hieronder van alle foto’s en laat een reactie achter als je dit een leuk verhaal vond.

Groetjes Arnold van de Worp

 

Social tagging: > > > > > > > > > > > > > > > > > > >