Stingray 82 meet 2016

Blijf terug keren naar deze meeting in eigen dorp waar altijd veel Corvette’s, Camaro’s en Firebirds te vinden zijn. ik vind het toffe Amerikaanse wagens.

Bij het binnenlopen van de Stingray 82 openingsmeeting kun je deze Corvette ZO6 C7.R edition niet missen, deze auto is al uigevoerd met de ZO7 performance pack en daarnaast al voorzien van unieke lederen bekleding, er worden 500 exemplaren van deze uitvoering gebouwd.

De F body, zowel bekend als Pontiac Firebird alsook de Chevrolet Camaro, ze zijn in het midden precies het zelfde, voor en achter en uiteraard motorisch totaal verschillend.

De 1969er Camaro is een Icoon, veel zijn er al opgevoerd en gemodificeerd, ook dit exemplaar, een 7 liter v8 uit de Corvette (C6) ZO6, Willwood remcilinder, Hotchkiss onderstel, allemaal ingredienten die deze auto erg tof maken en dan heb ik nog niet een alle details bekeken.

Racewagens mogen niet op de openbare weg…. Gekkigheid want de Ford COE truck is een prachtige wagen, werd gebouwd in de jaren 40, de Corvette op de truck is daarnaast ook gaaf exemplaar, een circuit klare wagen, het is ook een Split window, alleen in 1963 gebouwd met een doorlopende stijl door de achterruit. stijlvolle Combi.

 

Groetjes Arnold van de Worp.

Social tagging: > > > > > > > > > > > >