The Battle of the Small 9

The battle of the small, het gevecht van de kleintjes, in dit geval kleine auto’s, uiteraard weer met Jarno en JaapJan op stap geweest naar deze meeting bij Jachthuis Landgoed Beukenrode en daarbij de Crazy Bugs vertegenwoordigen.
Juist, het clubje Crazy bugs, het gaat over het algemeen om de Aygo, C1 en 107/108, ook andere merken/modellen waren bij de club, volgens mij wel een gezellig gezelschap.

Italian with Stance, deze Punto zag er piekfijn uit, dikke wielen en mooie bestikkering.

Deze VW Lupo heeft een bijzondere herinering voor mij, 6 jaar terug zag ik deze wagen voor het eerst, toen werd een CD van Moby gedraaid in deze auto, dat waren mij en mijn collega nog goed bijgebleven.

Voor de eigenaren van Cabrio’s was het vandaag niet erg geweldig weer, ik zag dan bij de MX5jes regematig het dak op en neer gaan, van een natte stoel zou ik zelf ook niet vrolijk worden.

Oldtimers? nou ja een stel kevers die plat op de grond liggen mogen niet ontbreken, vond vooral deze wel gaaf, dat rauwe van niet helemaal strak spreekt mij wel aan.

Er zijn meer foto’s, deze kun je hieronder bekijken.

Groetjes Arnold van de Worp.

Social tagging: > > > > > > > > > > > > > >