Dubbel feest bij Broekhhuis in Zwolle.

Dubbel feest? ja dat lees je goed, waarom? nou het zit zo, Sinds dat Smit en Co overgenomen is door de Broekhuis groep bestaat deze dealer een jaar, dat moest gevierd worden en om het nog beter te maken kwam daar ook de introductie van een nieuwe Opel bij. (wat er onder het doek zit lees je straks)

Er zijn veel mensen uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de introductie van de nieuwe auto en het een jarig bestaan van de Broekhuis vestiging in Zwolle, wat ik hoorde is dat er wel meer dan 100 mensen in de showroom waren, dat is echt veel.

Nadat de vestigingsdirecteur klaar was met zijn verhaal was het de beurt aan mijn broer Jeroen om de Astra Sports Tourer te introduceren aan het aanwezige publiek, daarbij horen ook alle elektronische snufjes die deze auto best geavanceerd maken.

Toen eemaal het doek van de Astra ST af was wou iedereen de auto even van dichtbij bekijken, en dat mag ook uiteraard, er waren 2 exemplaren aanwezig.

Tot slot kreeg ieder die aanwezig was een doosje met Tompoucen mee met daar bovenop het logo van Broekhuis. zo te horen vonden veel mensen de nieuwe Astra ST een mooie stationwagon.

 

Groetjes Arnold van de Worp.

 

Social tagging: > > > > > > > >