Weer een druk bezochte Run for Joyce.

Afgelopen vrijdag vond de 7e editie van Run for Joyce plaats, een hardloop wedstrijd waarbij geld de organisatie geld inzameld voor een Chinees weeshuis waar kinderen wonen met verstandelijke of lichamelijke beperking. prachtig, uniek en een goed doel.

Zelf was ik te laat om de kidsrun te zien, op het moment dat ik binnen kwam in de kantine van VSCO was een toneelgroep bezig om aan de kinderen te vragen waarvoor ze mee deden aan Run for Joyce. Dat deden de dames en heren van “met Zout en Peper” echt op een mooie manier.

Voor de start van de 2.5, 10 en enkele minuten later de 5 KM mocht wethouder Liesbeth Vos te aftrap doen, natuurlijk eerst even een praatje met de mannen van de organisatie.

De loop start op een van de velden van VSCO in Oosterwolde gld, de lopers gaan dan om de kerk naar de Schiksweg waar de lopers zowel heen als terug komen, verderop gaat men langs Landgoed Morren en dan via een schelpenpad weer terug naar de Schiksweg, een ronde is dan 2.5 KM.

Na de loop kijken de mannen tevreden terug, er is dan toch wel 10,809 Euro opgehaald, een mooi bedrag om de weeskinderen mee te helpen.

 

Groetjes Arnold.