Re-Lax, het was weer tijd voor VWOTS

Hoe kan het ook anders, VW’s, Audi’s, Skoda of Seat, bij al die VAG modellen is iets tofs te maken. dat was te zien bij VWOTS, de 2K18 editie en net als voorgaande jaren is de kwaliteit gigantisch hoog en de sfeer Re-Lax

T6 op Air? nee hoor, het is een T5 met T6 front en rear en gave Ferrari wielen die het afmaken, Dikke bus van Gijs Bonhof van Bonhof Car Suplies.

En wees eerlijk, VW heeft zijn Transporter T5 gewoon omgedoopt tot een T6, op het uiterlijk en de nieuwere motoren na is het onderhuids nog steeds de T5.

Onderscheid maken met je Golf is best lastig, ze zien er allemaal zo goed uit, toch sprong bij mij de glitters in de lak er bovenuit, lekker subtiel en erg gaaf!

Seat en Skoda waren niet in grote mate vertegenwoordigd op VWOTS maar dit was de dikste die ik zag.

Blauw en goud, hoeft niet alleen goed te staan op de Subaru Impreza of de Renault Clio Williams, bij deze Sirocco staat het ook.

Wat heel erg prettig is op VAG meetings en met name VWOTS is dat je niet overal knallend harde muziek hoort, zou goed zijn op andere meetings, beetje rust en Relax, Zoals altijd was er weer een goede sfeer, toffe wagens en goed volk.

 

Groetjes Arnold.