Italia Familia – Familiedag op de Linde

Italianse sferen op de familiedag op de Linde, het huis waar ik woon, Bewoners, Medewerkers, ouders en ook de vrijwilligers waren welkom.

Waar denk jij aan als het om Italie gaat? het eten, Rome, Ferarri? of wat anders? er was uiteraard een Quiz met leuke vragen, deze kon je beantwoorden door een Italiaans vlaggetje om hoog of omlaag te houden.

De Italiaanse keuken is beroemd van de Pasta’s en Pizza’s, deze waren er uiteraard ook, Jacco, bedankt voor het lekkere eten.

Zelf sta ik niet zo vaak op de foto, deze keer wel, en dan nog wel samen met mijn makker Jarno.

Ik had voor deze dag de muziek mogen regelen, ik had mijn luidsprekers aan de balkonrailing gehangen en een speellijst met Italiaanse muziek opgezocht die je hieronder kunt afspelen als je Spotify gebruikt.

Het sfeertje was uiteraard goed, het eten was heerlijk en nu kun je nagenieten van de foto’s die ik heb gemaakt.

Groetjes Arnold.