1 jaar CrazyBugs

De auto Club Crazybugs bestaat al wel iets langer dan een jaar maar de huidige beheerders van de Faceboek groep zijn nu een jaar de beheerders van deze gezellige club, dat moest gevierd worden met een gezellige meet op de parkeerplaats van het Rat Verlegh stadion in Breda, De voetbal fans zullen wel weten dat het de thuisbasis van NAC Breda is.

Na anderhalf uur rijden was ik in Breda aangekomen, zelfs onderweg kwam ik op de snelweg al clubleden tegen, geweldig, ik was al iets later vertrokken en ik verwachte niet dat ik nog bekenden tegen zou komen tijdens de rit.

Ik had mijn camera bij me voor een paar mooie foto’s, toch is praten met je autovrienden net zo belangrijk en ook erg gezellig, de Toyota IQ van Willem ziet er gaaf uit zeg, misschien nog lager?

zon grote boot pas niet echt bij de Crazybugs, toch probeerde de bestuurder een paar donuts te draaien en dat koste toch wel wat moeite, toch kreeg hij het voor mekaar om het gehele plein blauw van de rook te krijgen.

Mensen, het was gezellig.

Groeten Arnold