Oldtimers op de Kermis in Klarenbeek

Ik heb keuzes, ik kon mee doen met mijn Kreidler aan een oldtimer evenement maar dat kon ook met de Citroën Traction Avant en dat heb ik afgelopen zaterdag dan ook maar gedaan en zo ben ik samen met mijn vader en de Citroën en de Renault naar de Kermis in Klarenbeek gegaan waar ook nog eens een oldtimers in de vorm van auto’s, brommers en trekkers aanwezig waren.

Er was ook een toerrit maar voor de rit ben ik maar even gaan rondkijken of er nog iets bijzonders te zien was, dat was deze Zündapp overigens wel, cross brommers van vroeger zie je niet vaak, er was vroeger geen vraag naar, de Hai 50 is Zündapps  verlate antwoord op de Kreidler Mustang cross, maar nog meer de concurrent voor de Honda MT in begin jaren 80.

In het midden staat Johan, een collega van mijn vader, Iedereen kent hem in Klarenbeek, het leuke was dat Johan mee mocht in de Citroën en daarnaast ook een goede navigator was, het was uiteraard zijn thuis omgeving, die ken ik niet zo heel goed, maar goed, het was leuk!

Later op de dag hadden we al een mooie afstand afgelegd en toen kwamen we in Teuge voor een stop, en hoe kan het ook anders, dat was naast het vliegveld.

Ik ken veel voertuigen maar deze niet, na wat zoeken zag ik dat dit een Chrysler 300 Coupe is uit 1966, Prachtige en wagen om te zien, zelfs voor de Amerikanen een zeldzame verschijning.

Het was weer een heerlijke dag, weer op pad met de oldtimer, zo lang het weer het toe laat blijf ik er van genieten.

 

Groetjes Arnold