Trackday op TT Circuit Assen

Ik dacht op 24 Januari te gaan kijken naar veel Citybugs die hun wagens gingen testen op het TT Circuit in Assen, uiteindelijk waren dat niet de enige auto’s op het circuit, er waren ook nog BMW’s en andere auto’s op de baan. ik vond het niet vervelend, ik hou wel van variatie.

Dit is waarvoor ik met mijn maatjes naar het circuit ging, de citybugcup, een raceklasse die heel betaalbaar is, waarin elke 3 deurs Peugeot 107, Citroen C1 en Toyota Aygo op technisch gebied precies het zelfde is, opgebouwd voor het regelement van deze racecup.

De Toyota Auris ken ik niet beter als een saaie en uiterst betrouwbare hatchback, toch kan het spannender zoals ik bij deze Auris zie, het leek mij dat deze wagen een Golf GTI makkelijk kan bijhouden

Er zijn meer foto’s welke je hieronder kan bekijken.

Groetjes Arnold.

Social tagging: > > > > > > > > > > >