Weer een mooi einde van het jaar bij Souman Vuurwerk.

Hallo en welkom in 2016, het is nog maar net een week in het nieuwe jaar, maar goed, bij deze een blog met foto’s van de vuurwerkverkoop bij Souman Vuurwerk, en das nog maar net een week terug, en lijkt nu al weer een poosje geleden, leuk was het wel uiteraard.

Ik ben al ieder jaar bij Souman vuurwerk te vinden tijdens de verkoopdagen, gewapend met camera en rondlopend met een winkelwagen met emmertjes Carbid zul je mij tegen komen, meestal regel ik dan ook koffie en heet water voor de thee voor mijn collega’s in de showroom.

Het gaat goed met Kwekerij Souman/Souman Vuurwerk, er word flink uitgebreid en afgelopen jaar is een nieuwe showroom in gebruik genomen welke echt een heel stuk groter is dan de vorige, zo leek het mij minder druk maar uiteindelijk is er meer ruimte om rond te lopen, overigens waren er 2 tafels ingericht met kindervuurwerk, dat werkte goed, er staan veel mensen bij te kijken, beter gezegd: ouders met kinderen.

het rad van fortuin is ook weer te vinden in de nieuwe showroom, na betalen van het vuurwerk dat je uitzocht mag je aan het rad draaien, als kind mag je als je nu won of niet een lekkere mandarijn mee nemen. en bij winst krijg je traditioneel een leuke pot extra in de tas mee bij vertoon van de bon bij de afhaalruimte.


Oudjaarsdag is mijn Truckersdag, gekkigheid maar het is wel zo dat ik weer met iemand de spandoeken van souman weer op haal in de regio, deze gaan inclusief stellage waar het spandoek aan zit in de laadruimte van de vrachtwagen, we doen dit al jaren en het gaat ons steeds sneller af, de bovenstaande foto’s zijn genomen in Heerde aan de A50 met viaduct Vemderweg.

Tot slot een foto van het Team van Souman Vuurwerk, gezamenlijk waren we weer erg druk met de vuurwerkverkoop. wil je nog meer foto’s terug zien van vorige jaren? klik dan op de Tag “Souman

 

De beste wensen en een gelukkig 2016.

Arnold.

Social tagging: > > > > >