Afscheid van Jan ter Steeg.

Na 13 jaar als directeur van Careander gaat Jan ter Steeg met pensioen, Jan heeft in zijn jaren als directeur van Careander veel betekend voor de clienten die bij deze organisatie begeleid wonen of naar dagbesteding gaan.

Ik ken Jan als sinds 2009 vanaf het moment dat de bewoners van de Linde hun huissleutel zouden ontvangen, deze was destijds niet nog niet klaar en toen kregen we een snoepsleutel in een kaartje.

Ik heb ook vaak met Jan ter Steeg om tafel gezeten bij de Centrale clientenraad, Mijn ervaring met Jan was dat hij goed luisterde naar ons en ons goed en duidelijk kon vertellen wat er bij Careander speelt.

Het afscheid van Jan werd gehouden in de Golden Tullip de Heerlickheijd van Ermelo, voorafgaande op de toespraken waar ik de aftrap deed kwam eerst een scherpe lezing van Marius Buiting, het de belangrijkste woorden uit zijn verhaal waren bij mij toch wel “hebben” en “zijn” En ik denk dat het boek “verdraaide organisaties” dat Marius samen met Wouter Hart heeft geschreven zeker de moeite waard is om te lezen.

Na dat ik mijn korte toespraak had gehouden had ik deze foto gemaakt van Jan en zijn vrouw Wilma, ze genieten van alle mooie woorden die tijdens de toespraken gesproken werden.

Nu Jan heerlijk gaat genieten van zijn pensioen en zijn snoepsleutels is er ook een nieuwe directeur die Jan zijn plek over neemt bij Careander, Zijn naam is Bert Brouwer (links op de foto) en het lijkt me leuk om met Bert te vergaderen in de eerstvolgende Centrale Clientenraad.

Tot slot wil ik Harold Meier nog bedankten, samen hebben we de toespraak voor Jan voorbereid en de toespraak liet goede indruk achter waarbij mijn naam nog meerdere keren terug kwam. en nog veel complimenten op mijn toespraak.

 

Overigens is het bijna Kerst, ik wens je als lezer fijne feestdagen toe en een fijne en veilige jaarwisseling.

Groetjes Arnold

Social tagging: > > > > > > >