Pinkstermeeting Ulft

Op 2e pinksterdag waren er meerdere evenementen met auto’s, ik was weer met mijn maatje op stap naar een meeting, deze keer in Ulft.

Om eerlijk te zijn vond ik het niets aan, te veel bumper tuning en een takkeherrie van de mensen die hun overdreven luide geluidsinstalaties laten horen aan anderen, deze open Meetings passen echt niet bij de stijl die ik graag zie.

Maar aan de andere kant stond er tussen de rommel ook prachtige en stijlvolle auto’s en die zie je op de onderstaande foto’s

Deze generatie civic is lang niet zo populair als zijn voorgangers maar zeker niet minder dik om te zien, dikke verlaging en BBS velgen maken deze Civic een zeer dikke bak.

Een 4e generatie Opel Kadett (D) is ook een zeldzaamheid in deze tijd, deze zag er geweldig uit.

OZ turbo’s, die velgen zie je lang niet zo vaak als BBS RS velgen maar ik vind ze wel gaaf en staan ook uitstekend onder deze VolksWagen Jetta.


En wanneer zie je nu een Porsche 911 (964) en dan ook nog eens verlaagd, ik vond het vet, mijn maatje Jarno ook wel 😀

 

En zodra de regen in aankomst was liepen we maar snel terug naar de auto, geheel droog bleven we niet voor we bij de auto waren maar kort  daarna zijn we naar huis gegaan en toen vonden we het ook mooi geweest.

Groetjes Arnold.

 

Social tagging: > >