Grootse drukte maar toch gezellig tijdens Battle of the Small editie 7

Gisteren was het voor mij en Jarno weer tijd voor de grootste meet om het seizoen mee te beginnen, En net zoals vorig jaar waren we samen met de dames en heren van de Citybugclub aanwezig bij Battle of the Small. (BOTS7)

Net als vorig jaar verzamelde iedereen van de Citybugclub weer in een straat vlakbij Landgoed Beukenrode waar BOTS7 word gehouden en kort daarna vertrokken we naar het landgoed, helaas was het wel wat rommelig voor de aankomst op het terrein, waar het eerste deel van de club al op het terrein was waren het 2e deel nog deels op de hoofdbaan en de weg naar het landgoed aan het wachten, duurde helaas een half uur, maar goed, verder heb ik met gisteren wel uitstekend vermaakt, tijd om een aantal foto’s uit te lichten.


Om nog even onder de citybuggers te blijven: deze 107 is gaaf, BBS velgen en enkele zwarte delen van de auto zijn in de kleur van de auto gespoten, Dat maakt de Plum uitvoering nog apparter dan ie al was, dan wel super geslaagd, ik zou die wielen ook wel willen hebben haha.


Deze Aygo was nu niet mee met de citybugclub maar een nekkendraaier is het zeker wel, Willem heeft nu echt een stel unieke wielen en een geweldige stance onder zijn bug waar je jaloers op kunt worden.


Er waren ook een paar Belgen die de Citybugclub vertegenwoordigde zoals met deze C1 waar de oude BBS velgen goed tot hun recht komen met de rode details op de auto.


Dit moet toch echt wel de kleinste auto van BOTS7 zijn geweest……. of moet ik brommobiel of 45KMer wagentje zeggen?


Een Seat Ibiza die zeer stijlvol is zie je niet snel, deze Ibiza dus wel, de wielen zijn zeker weten erg gaaf!


Ik heb sterk de indruk dat de eerste generatie VW Polo nog zeldzamer is dan een Golf uit diezelfde periode, dit exemplaar zag er dan ook super uit, deze kwam ik onderweg naar BOTS7 al tegen op de A28.


Ik stond te kijken dat deze Peugeot 309 er nog zo strak er uit ziet, de lak ziet er super uit, vraag me af of dit de originele lak is of overnieuw gespoten mocht zijn ( laatste verwacht ik niet maarja je weet maar nooit.)


Waar de 309 zeldzaam word door ouderdom is de nieuwere 208 wel veel te zien bij BOTS, De Belgische eigenaar heeft deze wagen prachtig omgebouwd!

Ik kan nog wel doorgaan maar julie willen ook wel de foto’s zien, deze vind je hieronder.

 

Groetjes Arnold

 

Social tagging: > > > > > > >