5 jaar de Linde werd gevierd met een fancy fair

Moet je eens voorstellen, ik en mijn buren wonen inmiddels al 5 jaar op de Linde, een huis voor mensen met een verstandelijke beperking, Waar we 5 jaar onze eerste dag hier hadden met Johnnie de Mol met zijn programma ‘Down met Johnnie’. maar nu terug naar gisteren, om de 5 jaar te vieren werd er een fancy fair georganiseerd op de parkeerplaats en de tuin naast ons huis, waar een heuse rommelmarkt was maar ook op de tuin was een podium en een optreden van de Brownwood country dancers van Dansschool Bruinewoud, uiteraard was er een rad van fortuin en een veiling.

Op de fancy fair werd er geld binnen gehaald voor de linde om spulletjes voor de tuin of voor binnen te kunnen kopen, zo ook met schminken en nagels lakken.

Aan boeken hadden we ook niet te kort, op de kraam was genoeg keuze, en een euro per stuk was ook niet verkeerd toch?

Ondertussen hadden Hennie en Esmeralda mij gevonden voor een selfie die ze moesten maken voor de jongens van KikstartFM van Loco radio, ze wisten van de Fancy fair af en het werd ook op de radio benoemd, toen moest ik (vond ik) een foto maken van ons 3en 😀

 

En dit is de oorspronkelijke selfie van Esmeralda.

Voor een lekkere snack kon je bij Jaco en JaapJan terecht, ze bakten friet en broodjes frikandel, kroket of  hamburger.
het verkocht zeker goed, de hamburgers waren al uitverkocht voordat ze het wisten, gelukkig werd er meer opgehaald.


Het heeft niets met de fancy fair te maken maar ja het we zagen het wel op de weg diverse oldtimers rijden, het moet wel een toerrit geweest zijn, weet alleen niet welke. en de getoonde Porsche is een prachtige auto!

Groetjes Arnold