Automaxx Streetpower 2011 pt2

Nu vervolg ik mijn verhaal van Streetpower, ben er nog niet aan toe gekomen om meer te plaatsen op mijn site maar hier komt ie!


Een van die dikke auto’s die bij Streetpower aanwezig waren was dan wel deze Nissan Silvia S15, onder de kap vind je niet de bekende SR20DET maar een RB25DET uit een Skyline, naast het nodige pk geweld, heeft deze S15 ook een heerlijke verlaging, een van de die dingen wat ik wel kan waarderen!


Tegenover de S15 stond deze Nissan Stagea die voorzien is van een Nissan skyline neus en en check die velgen, Roze is dan wel een gewaagde kleur maar toch vind ik het prachtig staan!


Enkele deelnemers van de Time Attack was Robin Duxbury uit het Verenigd Koninkrijk met zijn Mitusbishi Lancer Evo die speciaal voor snelle rondetijden is gebouwd, Alleen al bij het zien van de voorbumper zie ik de canards en de lage lip die voor extra downforce moet zorgen, achter op de kofferklep staat een grote spoiler die het zelfde werk doet voor de achterkant van de auto. Met 800pk een van de snelste deelnemers en Robin wist dan ook de 2e plek te behalen!


De eerste plaats bij de Time Attack was voor Dirk Bonder, zijn BMW E36 heeft geen BMW motor maar een Nissan RB26DETT van een Skyline GTR onder de kap, deze auto was niet eens de sterkste wagen in de Time attack maar met een niet al te kinderachtige 600pk bleef hij Robin Duxbury wel voor dankzij een goed afgestelde auto!


een ander opvallende Time Attack deelnemer was Lennard Wander met zijn Falken tires gesponsorde S14a, met deze auto word oorspronkelijk gedrift maar voor de gelegenheid omgebouwd tot een Time Attack wagen, Wander wist dan toch wel een zeer goede tijd neer te zetten vanĀ 2:02.405, lijkt me toch wel een nette tijd!

In deel 3 staan alle foto’s!

Groeten Arnold

 

Social tagging: > > > > > > >