Automaxx Streetpower 2011 pt1

In de Tuningscene van Nederland begind het seizoen vaak met een groot evenement, zo was er gisteren dus de Automaxx Streetpower die dit jaar op het TT Circuit in Assen werd gehouden,

Voor mij begon de dag op het winkelcentreum van Wezep waar een groep auto’s stonden om gezamelijk naar Streetpower te gaan en zo ging ik samen met mijn buurman Jarno en de rest van de groep naar Assen!

Aangekomen op de Paddock werden de velgen gepoetst en dan konden we gaan kijken naar al die geweldige auto’s die naar Assen zijn gekomen.


Deze Civic zou met een stel gewone wielen helemaal niet opvallen maar in de motorruimte zie ik een Honda B serie motor met een best grote turbo, achter de voorruit lag een afdruk van de vermogenstestbank, daar kon ik zien dat er bijna 700PK in deze auto zit, gelukkig zitten die dragslicks niet voor niets op de Civic, dat belooft dus snelle tijden al dat ik de auto niet in actie heb gezien!


Uit mijn woonplaats Wezep kwam deze VW Polo van Arjan Lindeboom, dit was toch een van de mooiste VW’s die ik tot nu toe heb gezien, lekker laag, bumperlipjes en skirt maken de auto helemaal af, en dan niet te vergeten, de velgen die strak op de wielkasten aansluiten!


Helaas is de Mitsubishi gestopt met de verkoop van de Lancer Evolution maar daar heeft deze stoere Evo X geen last van, deze wagen stond bij bij de Streetgasm stand en het is me wel een bom zeg!

Groeten Arnold

 

Social tagging: > > > >