Automaxx Streetpower 2011 pt3

Als afsluiter van mijn Automaxx Streetpower 2011 verslag zal ik onder de grote foto’s de gallerij plaatsen met alle foto’s van Streetpower!


Naast de Jongere getunede auto’s stond deze Opel Kadett C in de City uitvoering, deze voorloper van de Opel Corsa heeft het hart van de velg in de zelfde kleur als de auto en ik vind het fantastisch staan, nu nog iets ¬†verlagen en dan is ie helemaal af!


Deze VW Polo blinkt niet uit in hoogglans maar de Ratlook dat je tegenwoordig bij veel europese auto’s ziet komt toch steeds vaker voor! Deze Polo is verlaagd door middel van de zaag op de veren zetten en daarnaast zijn de wielkasten ook nog eens uitgerold en is de auto gerold in mat groene verf, low budget tuning op zijn best!


Veel oude Mazda’s kom je niet meer tegen, deze 323 GTX is daarnaast ook nog eens snel en heeft 4 wielaandrijving, naast de performance heeft de 323 ook de looks die perfect bij de 80’s passen en de Ronal Turbo velgen maken het plaatje af!


Veel Amerikaans geweld zie je niet bij Streetpower maar moet toch zeggen dat deze Chevrolet COE(Cab over Engine) van Diedelson Customs is een ware aandachtstrekker, de COE ligt plat op zijn frame maar gelukkig komt ie de lucht in dankzij de luchtvering!
Op de weg naar huis reed de  de COE voor ons de tunnel van het circuit door en legt bewust de neus aan de grond en rijd door met een vonkenregen! Wel wat anders dan die jongens die iedere keer op het gas door de tunnel gaan!

Met alles heb ik genoten van deze dag, inmiddels ben ik ook schrijver geworden voor de automotive website RPMVision.nl en daar heb ik veel zin aan, zie daar ook meer van streetpower!

Groeten Arnold

Social tagging: > >