Oude slipchool, Nieuwe driftlocatie

Enspijk – afgelopen zaterdag ben ik naar de Driftdag van Reyer van de Hee’s Slipschool Rivierenland geweest, Reyer en en vele anderen zijn druk in de weer geweest om de locatie op verschillende dingen op te knappen en ze zijn eigenlijk nog niet helemaal klaar maar dat komt nog.

en zoals ik in de titel al zeg heb ik het over een oude slipschool, deze heeft dus 12 jaar stil gelegen voor Reyer hem weer in gebruik zou nemen, overigens moet ik wel zeggen dat het een prachtige plek is om het driften te oefenen, al moet dan wel de bitumen van de baan afgehaald worden, maar dat is ook nog een onderdeel van het opknappen.

Aan het eind van de dag ging Vernon Zwanenveld nog een poging wagen om een bmw 7 serie dwars over de baan te laten gaan maar dat ging niet super door de automaatbak, wel een gek gezicht 🙂

En zoals het bij de meeste driftdagen is het altijd super gezellig en hing er een super sfeer!
Maar nu is het tijd voor foto’s!

Groeten Arnold

Social tagging: > > > > > > > > > > > > > > > >