Reyers slipschool blijft leuk

Enspijk – vandaag ben ik voor de 2e keer naar slipschool rivierenland geweest voor de driftdag/cursus die weer door Reyer van de Hee word georganiseerd

Het kan maar zo gebeuren dat er dingen mis gaan, zo waren er al veel auto’s uitgevallen in de morgen en ’s middags hadden we nog een struikenduiker in vorm van een Toyota Supra mark3, die zag niet eens meer, het vreemste was nog dat ik allemaal mensen zag kijken langs de bosrand, toen wist ik niet wat er gebeurd was, Maar uiteindelijk moest iedereen lachen en kwam het toch nog wel goed en de auto kon later nog verder driften.

Aan het eind van de middag heb ik nog in de rode E30 van Reyer gezeten, Dan wel op de  bijrijders stoel en Timo Wagenaar achter het stuur, dat was ook prachtig, Zo kon ik ook eens voelen hoe de overgang van bitumen naar asfalt aanvoelt en dat merk je echt duidelijk, Een prachtige ervaring om mee te maken!

En net zoals de vorige keer was het weer super gezellig

Groeten Arnold van de Worp

Social tagging: > > > > > > > > > > > > >