Stoute Cross ook in 2009 weer geweldig!

Nunspeet – Vandaag vond de Stoute cross editie 2009 plaats in Nunspeet, net als vorig jaar was het weer een dag van auto en motocross, ook waren er weer bijzondere voertuigen waaronder de sleep auto uit de Film ‘Cars’ ook wel bekend als ‘Mater’ en een andere wagen die ik daarnaast weer origineel vind is dus de Mad MAX Truck, deze 2 leken zo uit de film te komen en waren echt origineel bedacht door deze deelnemers!

Er was naast de crossbaan ook weer een trekkertrekbaan, daar reden weer de trekkertrek rijders uit de omgeving van Nunspeet, en het trok mij telkens de aandacht vanwege het zware en harde geluid dat deze trekkers produceren, dat leek mij wel boven de auto’s uit te komen.

En wat uiteindelijk ook spectaculair was is dus de Amerikaanse truck met 2 straalmotoren op de plek waar de schotel voor een trailer hoort te zitten, met de enorme vlammen die de truck achter zich liet afvuren verbrande er zelfs nog een paar vlaggen, brandbaar spul dus.
Voor mij was het niet de eerste keer dat ik deze truck heb gezien, ik had deze truck ook al gespot bij enkele Speed en Gein evenementen.

Groeten Arnold van de Worp

Social tagging: > > > > > > > > > > >