Open Drift Championship Big Final aangekondigt

edit door Arnold: de finale is afgelast, zie hiervoor meer op

driftforum.nl

Ronde 5 locatie officieel bekend gemaakt


Op 19 & 20 September zal het Open Drift Championship zijn Big Final houden op het evenementen terrein van de Libéma Zeelandhallen te Goes.

De eerste finale van het ODC is direct een spannende finale met een top 10 die een ieder nog kans maken om zich tot ODC Champion 2009 te kronen.

Met het vertrek van Willem Jacob Dijkstra (Stickerland Drift Team) hoeft Tim Tatje (Hankook BMW Compact M3 Turbo) zich geen zorgen te maken om meer punten te scoren dan Dijkstra die op dit moment de 3e plaats betreedt van het kampioenschap. Alle ogen zullen gericht zijn op Paul Vlasblom en Marco Kok, die samen de grootste kans maken op het kampioenschap.  

Het Open Drift Championship heeft dit jaar op diverse locaties zijn rondes gehouden. Met een start op Zandvoort volgde al snel de 2e ronde in het Belgisch St. Truiden. Op 27/28 Juni werd de 3ewedstrijdronde verreden op het vliegveld Valkenburg in Katwijk aan Zee. Aanstaand weekend was via het Belgische Skylimit de 4e wedstrijdronde gepland. Helaas kon deze doorgang vinden.

Na een succesvol jaar maakt het team en de rijders van het Open Drift Championship zich op voor de laatste wedstrijd ronde van het jaar. Het team van het ODC is er in geslaagd een uitdagende, maar technische wedstrijd layout te maken die zeer zeker voor een uitdagende finale zal zorgen.

Meer info hierover en voor inschrijvingen: www.opendriftchampionship.com.

(foto’s door: Roeland Bastian – DriftReport.nl)

(persbericht door: Alexander van Marion van SD Events)

(Arnold van de Worp zal nu ook de Persberichten van de ODC plaatsen op https://arnoldvandeworp.nl)