Truckrun ’t Harde 09

Oosterwolde – Gisteren was er een toerrit met vrachtwagens die ieder jaar speciaal word georganizeerd voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking, ik ben in oosterwolde gestopt om te kijken naar de vrachtwagens die daar voorbij kwamen, met toetergeweld kon je de stoet van ruime kilometers horen aankomen vanuit Elburg, eenmaal in Oosterwolde was het geluid van de toeters oorverdovend hard! maar toch vonden de inzittenden het prachtig, maar de rest van de toeschouwers ook.

Ik ben dan gisteren met 3 dingen druk geweest, eerst naar de menwestrijden om ’t Mulligen, daarna kijken bij de trekkers op ’t Westereind en later dus bij de vrachtwagens in Oosterwolde, en daarna weer terug naar ’t Westereind voor de prijsuitreuking die ik gemist heb, verder wel een leuke dag gehad!

Groeten Arnold van de Worp

Trekkertoerrit ’t Westereind op http://oldebroek.net

Menwedstrijd Mulligen op oldebroek.net

Social tagging: > > > > > > > > >