Oldtimerdag Hattem

Hattem – de oldtimerdag in hattem is in 2009 een feit, onder de oldtimers vind je auto’s, brommers, motorfietsen, trekkers, legervoertuigen, vrachtwagens, en stationaire motoren.

wat mij vandaag opviel waren de japanse auto’s en de volkswagen caddy van autodemontage Bastiaan, de oude japanners zijn in nederland heel zeldzaam en zo zag ik dr vandaag wel 5, waaronder dus een Mazda 929, Toyota Corolla, Toyota Carina, Toyota Cressida en een Toyota Starlet (KP61).
En dan nu de Caddy, het is vette bak om te zien, verlaagd, de BBS RS velgen dr onder, overal kom je gelakt hout tegen! een parasol op in de laadbak dat vast zit tussen een tafeltje in de laadbak! kortom een Leuke wagen om te zien, de rest van de auto’s waren ook prachtig!

groeten Arnold van de Worp

Social tagging: > > > > >