Driftcursus Midland Circuit 15-02-2009

Lelystad – vandaag was het druk op de 2e driftcursus van 2009, er Werd weer lekker gedrift, de vaste klanten en vrijwilligers waren er weer bij, en er was helaas ook nog een ongeluk, de rijder met de Rode E30 verloor de controle en kwam in het achterwerk van een AlfaRomeo 75 terecht (zie foto), gelukkig is er niemand gewond geraakt, maar daarnaast stond de 75 ook niet goed geparkeerd lang de buitenkant van het circuit, voor dat moment was er een rode vlag afgegeven om even te stoppen en dan verder te gaan maar die korte pauze werd iets langer dan verwacht, ondanks de tegenslag was het een mooie driftdag en heeft Reyer van de Hee zijn bmw E36 met Alpina V8 kunnen uitproberen

allen succes met repareren en verbeteren.

groeten Arnold van de Worp

 

Social tagging: > > > > > > > > > > > > > >
 • Gerrit

  Niet goed geparkeerd vind ik niet echt een goede opmerking misschien ben ik helemaal zonder vooroordeel(als 1 van de andere alfa rijders) maar er was ons toch echt vertelt in de briefing dat er niet gedrift werd bij een rijderswissel en hij daar toch echt werd heen geleid door de marshalss als er een beetje je verstand gebruikt was was dit ook niet nodig geweest hij heeft dit nooit gewild (snap ik ook wel) maar er zijn gelukkig geen slachtoffers gevallen wat ook zeker had kunnen gebeuren.Wij hopen dat dit als kerels opgelost word zodat wij de volgende keer weer met veel plezier komen waar wij(bijna allemaal)zin in hebben.

  mvg Gerrit

 • Gerrit

  zonder vooroordeel moet zijn niet zonder vooroordeel natuurlijk.
  Maar wat betekent een rode vlag ook alweer?

 • is die reyer van de Hee niet diegene die zoals hij zegt de driftcurses heeft opgezet? dus de man die het hoort te weten en die het voorbeeld aan de rest moet geven, blijkt niet te weten wat een rode vlag betekend?word tijd dat ie zelf een curses moet gaan volgen, ik wens de man met die alfa romeo heel veel succes met het repareren van de auto.