Driftcursus Midland Circuit 15-02-2009

Lelystad – vandaag was het druk op de 2e driftcursus van 2009, er Werd weer lekker gedrift, de vaste klanten en vrijwilligers waren er weer bij, en er was helaas ook nog een ongeluk, de rijder met de Rode E30 verloor de controle en kwam in het achterwerk van een AlfaRomeo 75 terecht (zie foto), gelukkig is er niemand gewond geraakt, maar daarnaast stond de 75 ook niet goed geparkeerd lang de buitenkant van het circuit, voor dat moment was er een rode vlag afgegeven om even te stoppen en dan verder te gaan maar die korte pauze werd iets langer dan verwacht, ondanks de tegenslag was het een mooie driftdag en heeft Reyer van de Hee zijn bmw E36 met Alpina V8 kunnen uitproberen

allen succes met repareren en verbeteren.

groeten Arnold van de Worp

 

Social tagging: > > > > > > > > > > > > > >