Down met Johnny de Mol

Wezep – Vandaag was johnnie de Mol en een filmploeg in Wezep voor opname’s van ‘Down met Johnny’

Voor diegene die niet weten wat het programma in houd zal ik je nu vertellen waar het over gaat, Johnny bezoekt mensen met een verstandelijke beperking/handicap, dat gaat van mensen met syndroom van down tot de hele lichte beperkingen zoals pdd-nos, en vandaag kwam Johnie bij 2 Wezepers op bezoek.

Johnnie de Mol kwam bij Anouk van het Ende lang en ’s middags bij mij, de Mol heeft bij Anouk dr appartement de muur proberen te behangen maar dat wou volgens hem niet zo goed lukken, ’s middags kwam Johnny bij mijn ouders thuis en van daar uit Zijn we naar de Woonboulevard in Zwolle geweest, daar hebben We Genoeg Leuke Meubels gezien bij de Trendhopper, dan gaan wel lekker een paar banken uit proberen, en het was een best gezellige dag.

 

Wanneer op TV?

Op Zondag 8 maart is de eerste aflevering op Veronica, waneer de aflevering van Anouk en Arnold op TV komt is nog onbekend

Groeten Arnold

Social tagging: > > > > >