Oldtimerfestival Balkbrug 2019

Oldtimers, trekkers, auto’s, vrachtwagens, bromfietsen en meer, het was er in Balkbrug tijdens het Oldtimerfestival. zelf was ik samen met mijn vader in de Citroën en de Renault aanwezig op deze natte Zaterdag tijdens het Pinksterweekend.

Het Oltimerfestival trekt veel landbouwvoertuig bezitters aan, prachtige trekkers, kleine gemotoriseerde kruigwagens en meer. En wees eerlijk, Eicher is ook een merk dat hedendaags niet meer bestaat, maar de liefhebbers zijn er gelukkig wel.

Austin, nog een merk dat vergaan is, en een auto die niet zo bekend is als zijn voorganger, het is de Austin Healey Sprite, de kleine roadster is technisch en kwa uiterlijk gelijk aan de MG Midget.

Scania bestaat gelukkig nog wel en het karakter van de V8 motor maakt uiteraard de Scania met een V8 in het vooronder een toffe combinatie.

de Golf is een herkenbare auto, wat ik prachtig vond aan dit exemplaar is het feit dat het een diesel is en dat deze niet strak aan de grond gelegd is, iets wat toch vaak gebeurd met zowel de oude als de modernere Golfjes.

De pipowagen, ze zijn geliefd bij de oude trekkerliefhebber, ik vind ze dan ook mooier dan een saaie witte sleurhut en daarnaast ook ruimer en praktischer.

Groeten Arnold.