Stingray 82 openingsmeet ’19

Het paasweekend begon goed met de openingsmeet van de Stingray ’82 club, samen met prachtig weer was de parkeerplaats van Coulenhage weer goed gevuld, net als het stukje land naast Coulenhage.

De jongere Corvette’s zijn goed vertegenwoordigd, toch is het stoer dat er een paar oudjes van de eerste generatie aanwezig waren, prachtige wagen.

Aan de andere kant is deze jonge Camaro ook wel gaaf, Alleen begrijp niet hoe deze RS versie een 1LE pakket heeft, op de Chevrolet website is het niet mogelijk om beiden te kiezen, maar het staat overigens wel goed, en de moderne Camaro is ook een goed sturende auto, denk maar niet dat de huidige Camaro en ook de Ford Mustang nog steeds slecht sturende wagens zijn, die tijd is voorbij.

Niet het origineel uit de film maar de Firebird uit 1977 in het zwart met goud is zeker wel een icoon waarmee Pontiac toch weer goed zijn sportwagen kon verkopen in tijden dat brandstof prijzig was.

de Bel Air, ook weer een prachtige klassieker, ik heb ze niet allemaal op de foto gezet maar er waren er 4, een paar uit 1955, een 56er en op de foto een 57, ieder jaar heeft zijn eigen neus, als jij je er in verdiept houdt je ze uit elkaar.

Groetjes Arnold.