Supercar Sunday en Paddock Porsche

Duur, snel en luxe wagens en ook veel carspotters, dat is Supercar sunday op TT circuit Assen, ik word zelf blij van het zien van al die supercars want dat er zo veel bij elkaar komen zie je niet elke dag.

Naast de Supercar Sunday was er ook Paddock Porsche waar uiteraard vele verschillende 911 modellen te zien waren, zelf vind ik de oude exemplaren zoals deze wel erg gaaf, ook weer inspiratie voor de moderne 911/991 R

Carspotters al over the place, velen liepen achter deze opvallende Lamborghini Aventador aan welke ook nog eens erg gehorig aanwezig was, allemaal goed luisteren en opnemen hoe dat klinkt!

Alfa Romeo is tegenwoordig weer terug met de Achterwielaangedreven Giulia, lijkt mij dat Alfa Romeo eerst nog eens goed naar de concurentie heeft gekeken van BMW Mercedes en Audi en autoreviewers zijn zeer positief over het klavertje vier model van de Giulia, de eigenaar mag ook van geluk spreken dat ie 510pk heeft in zijn Quadradifoglio.

Jong klassiekers mogen ook niet vergeten worden, de Ferrari Testarossa is een 80’s icoon en beroemd om zijn 12 cilinder boxer motor, het is ook een opvolger van de Berlinetta Boxer die ook al de platte boxer motor had.

Ik heb een zwak voor klassiekers, daarom bij deze een DeTomasso Pantera, Italiaanse styling en een Ford V8 toch wel een heuse supercar in de 70’s.De 3 Hybride Hypercars mochten ook niet ontbreken, complexe techniek die deze 3 gruwelijk snel maken, het gaat nog een stap verder met de McLaren P1 GTR die achter de Ferrari LaFerrari staat, deze is dan ook niet meer straatlegaal.

 

Met al een fantastische dag met vele toffe auto’s.

 

Groetjes Arnold van de Worp.

Social tagging: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >