Open dag bij Broshuis trailers

Vrachtwagens en Trailers, niet iets waar ik veel van weet maar ik vind het toch prachtig om er eens even naar te gaan kijken, In Kampen zit de trailer fabrikant Broshuis die die gisteren een open dag hield en die heb ik samen met mijn maatjes bezocht.

Broshuis is gespecialiseerd in het bouwen van diepladers, platte trailers en zeecontainer trailers. in de vele bedrijfshallen kon je zien hoe de trailers gebouwd worden, en dan zie hier het begin van een semidieplader.

Post heftrucks was ook aanwezig en voor de jeugd was er de uitdaging om de bal in het gat te manoeuvreren en dat binnen 2 minuten. ik vind het wel een leuke uitdaging maar zelf ben ik geen klein ventje meer.

Convoi Exeptionnel, die gele bordjes kwam ik meerdere keren tegen, en ergens lijkt mij het wel een toffe uitdaging om een zwaar, lang en brede lading over de weg te manouvreren op plekken waar niet veel ruimte is.

In een andere productiehal worden diverse componenten gemonteerd aan de trailers, en het lijkt mij uit ergonomisch standpunt wel ideaal om de trailer op zijn kant te hebben staan om makkelijk draden en slangen uit te rollen, op een andere plek lag een trailer op zijn kop, weer ideaal om assen te monteren.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Stabiliteit is belangrijk bij alles wat op hoogte moet werken, zelfs een stempel op de voorzijde van deze vrachtwagen is een fijn idee om te zien, want ik ben die hoogwerker in Oosterwolde (Gelderland) zeker niet vergeten.

Er was veel moois te zien en hieronder kun je weer genieten van de foto’s.

Groetjes Arnold van de Worp

Social tagging: > > > > > > > > > > > > >