Citybug meet in Cuijk

Lang geleden dat ik iets gepost heb over de citybugs mar vandaag was ik samen met mijn maatje Jarno naar Cuijk gereden voor de citybug meet die georganiseerd was rond en in de Toyota dealer Oostendorp. (het gaat hier om de naam van de dealer en niet dat plaatsje naast Elburg)

Overigens was het weer fantastisch, wan veel van de crazy buggers zaten voor het pand te genieten van de zon, ik deed net zo goed mee.

Zwart om zwart en donker getinte details die Ian Keja’s 107 erg strak maken, en dan had ik het nog niet over het feit dan de wagen gigantisch laag aan de grond ligt, gelukig is de 107 voorzien van luchtveren zodat drempels geen schade aan de wagen opleveren.

het is geen citybug maar dat maakt mij niets uit, deze Toyota Starlet zag er super uit en dr zijn er niet zo veel meer van over, Deze Starlet is ook wel bekend als de P60 en heeft achterwielaandrijving, ik vond het geweldig om er eentje tegen te komen.

Genieten in de zon, juist, dat was vandaag niet zo moeilijk!

Remco en Ivan zijn van die handige kerels die zo even een mod installeren in de auto, dank zij Remco heb ik nu witte ledjes in de behuizing van de kachel bediening en eentje voor de interieur verlichting.

Ik ben zeer tevreden over deze dag, goed gezelschap bij een leuke club!

 

Arnold van de Worp.

Social tagging: > > > > > > > > > > > >