Peugeot Meet bij Visser Automotive.


Een merk gebonden automeeting en dat bij een autobedrijf die het zelfde merk auto verkoopt, ik vind het briljant en 30 mei 2015 gebeurde dat bij Visser automotive, een Peugeot dealer in Nijkerk, Ik ben samen met Jarno en Jaapjan (mijn makkers) naar deze meeting geweest en de diverse jonge en oudere auto’s gezien.


Uit België kwam deze 208 GTI met goudkleurige details, ik vind het toch wel een strakke verschijning.


Homologatie modellen van de rally auto’s van vroeger zijn ook erg vet, Ik zag in de showroom van Visser Automotive deze Peugeot 205 Turbo 16, Middenmotor, 4 wiel aandrijving en een 16 klepper motorblok met turbo van 200 PK staan garant voor veel rij plezier, de Groep B auto had destijds 350PK en een evolutie models zelfs 500PK, dat is erg veel voor een lichte auto.


en zu kunnen we nog verder terug gaan in de tijd, ik vond deze Peugeot 504 coupe in rally trim ook erg vet, ik kan hier helaas weinig informatie over vinden, ik weet wel dat deze auto achterwiel aandrijving heeft en een V6 motor.


Deze Peugeot 107 heb je vaker gezien op mijn website, dan wel met andere velgen, iedere keer weet Koen zijn 107 er strak en laag uit te laten zien met geweldige velgen die de auto goed staan!


een competitie met citybugs? jazeker, die bestaat als de PTC cup op TT Assen en als de citybugcup op Zandvoort, leuke kleine auto met enorme grip, kleine 80 Pk in het kleine 1 liter blokje, naast deze 107 racers doen ook de Citroen C1 en Toyota Aygo mee in deze competities, lijkt me heel leuk om een race te bekijken.


Bij aankomst bij de meeting stond deze 208 nog onder het doek, deze 208 draagt de GT Line uitvoering, valt met zijn uitrusting net onder de GTI maar zeker niet minder luxeus van binnen, de geur van de lederen bekleding in het interieur is zeker weten heel lekker.

 

Wij hebben ons gisteren goed vermaakt bij deze meeting, als deze volgend jaar er weer is ga ik zeker.

 

Groetjes Arnold van de Worp

Social tagging: > > > > > > > > > > > > >