Jarno’s Peugeot 107

Vanmiddag kreeg ik een berichtje, mijn makker Jarno vroeg of we foto’s van onze auto’s gingen maken maar ik zei dat de mijne niet schoon was, toen zijn we met Jarno zijn 107 naar Hattem gereden en een aantal foto’s geschoten in de oude stad, het is toch de plek waar de kleine stadsauto thuis hoort dacht ik op dat moment

Ik vond de industie zo simpel om foto’s te maken alhoewel ik daar later nog wel even ben geweest, In Hattem zijn toch wel leuke plekken in de stad om foto’s te schieten, zoals naast de feestzaal de Franse School of de poort of in de bovenstaande foto bij de molen.

Ook nabij de poort is een mooie plek, maar laten we de auto niet vergeten, Mijn makker Jarno heeft zijn auto al bijna 4 jaar, hij is er nog steeds wijs mee, en ook zuinig, je zal zijn 107 niet snel vies aantreffen.

Onder de 107 van Jarno vind je een set van OZ, de OZ EGO onder de wagen zijn 15inch hoog en 6.5 inch breed, en met ET37 staan de zwart met zilveren velgenĀ uitstekend bij deze zwarte auto.

Achterop vind je een sportieve uitlaat en een spoiler, wat het uiterlijk nog meer af maakt, dat mag gezien worden aangezien de aanpassingen aan de buitenkant zeer eenvoudig zijn en toch de auto een heel andere look geeft.

 

Hieronder staan nog meer foto’s, geniet er van.

Groetjes Arnold.

 

 

 

Social tagging: > > > > > > >