De feestelijke opening van de Nieuwe Veldheem

Een opening van een zorglocatie is iets waar ik aan terug denk bij de Weidebeek, maar nu kijken we naar vandaag, Waar de nieuwe Veldheem aan de klinkenberg geopend is, hier word de de zorg voor de verstandelijk beperkten net als de linde verzorgd door Careander en bij de ouderen is Viattence weer van de partij.

Bij het begin van de opening kwam wethouder Liesbeth Vos samen met een bewoner van de veldheem op een Duo fiets aanrijden, en daarachter Jan ter Steeg, de Directeur van Careander samen met een andere bewoner gezamenlijk op een normale fiets.

Kort nadat de fietsende 4 bij de voordeur kwamen werden er vele ballonen opgelaten wat er overigens er ook heel leuk uit zag.

Na de speeches van de belangrijke mensen was het tijd om het lint los te maken en het gebouw officieel voor geopend te beschouwen, Dit deed Liesbeth Vos samen met de oude man waarmee ze op de duo fiets zat.

De Careander kant van de Veldheem kreeg nog bordspellen cadeau van De Linde en Heidesteate (2 andere woonlocaties van Careander) en daarmee hoeven deze mensen zich niet te vervelen.

Naast de activiteit op de Veldheem was er ook een huifkar met 2 paarden en een Limosine waarin men een korte rondrit door Wezep mee kon maken.

Tot slot is het een zeer geslaagde dag die heel gezellig was.

Groetjes Arnold