Nieuwjaarsmeet van Tuning Lifestyle comunity


Zo zijn we al ruim halverwege de eerste maand van het jaar en de eerste car meet is al geweest, deze werd gisteren in Kampen gehouden bij de bouwmarkt Karwei en ik was er weer bij met mijn maatje Jarno, zoals gewoonlijk is het aanbod aan auto’s op zo’n meet erg gevarieerd en staat er meer rommel dan echt vette auto’s, maar de vette auto’s komen hieronder wel aan bod 😀
De bovenstaande BMW 5 serie heb ik afgelopen zomer ook gezien in Deventer, de Belgische eigenaar weet heel goed om een strakke auto neer te zetten en daarvoor ook nog eens vele kilometers te rijden om helemaal in Kampen aanwezig te zijn.


Een auto die direct opviel was deze Nissan Skyline R34 GTR V spec en ook nog eens uitgevoerd met Nismo Z tune bodyparts en met een vermogen van 577 pk komt deze GTR goed van zijn plaats, overigingens staat de auto te koop, kijk maar eens op Marktplaats voor de advertentie.

de Plymouth Roadrunner is een auto die je weinig ziet, het zoals deze uitgevoerd was klonk deze supervet, de eigenaar gaf een paar keer gas en gelijk komen de mensen kijken naar deze dikke Muscle car, Wist je dat deze auto zijn platform deelt met de Dodge Charger uit eind jaren 60?

De Golf 6 GTI van Arjan Lindeboom, blijft een geweldige auto om te zien, zeer dikke wielen en verlaging, alhoewel ik deze wielen zeer vet vind staan komen er binnenkort toch weer een nieuwe set onder, ik wacht af tot nieuwe foto’s van de auto.

Elektrische auto’s zie je nog niet veel en vooral niet de exclusieve Tesla Model S, een uitstekend alternatief met alternatieve aandrijving voor eh noem maar op, een BMW 5 serie, Mercedes E klasse of Audi A6. de Model S heeft een enorme touchscreen als middenconsole waarmee navigatie, radio, airco en andere dingen op bediend kunnen worden, dat scherm is nog groter dan ie van de gemiddelde tablet.

Nog een Electrische auto die ik zag langs rijden was een BMW i3, een intelligente auto die met navigatie laat zien hoe ver je kan komen en of je je bestemming kan halen voordat de accu leeg raakt, daar is door BMW goed over na gedacht.

Groetjes Arnold

 

Social tagging: > > > > > > > > > > > > > > > > >