Review: Spigen Slim Armor voor de Nexus 5

Ik ben nu enkele weken een trotse bezitter van een Nexus 5, een smartphone met de pure android ervaring van Google en de hardware van LG, in eerste instantie had ik nog geen bescherm hoesje voor mijn telefoon maar ja deze moest er wel komen en dat werd de Spigen Slim armor.

Na de Slim Armor en andere hoesjes te hebben gezien op internet viel deze mij het meeste op door zijn solide en beschermende uitstraling.



De Slim Armor bestaat uit 2 delen, een wat zachter kunststof hoes en een hardere kap die daar weer om heen gaat, de mijne is zwart maar er is ook een witte, Champagne/goud en een rode uitvoering.

Eenmaal om de Nexus 5 kan ik zeggen dat de Slim armor er goed en netjes uit ziet, past goed, geen beweging in  te krijgen en het gevoel hebben dat als het toestel mocht vallen het toch goed beschermd is.
overigens voelt het hoesje uitstekend in mijn hand.


Zou ik je deze hoes aanbevelen? ja als je er 25 euro voor over hebt moet je het doen.
Dit hoesje en andere hoesjes voor de Nexus 5 zijn slecht te vinden in de winkels, zelfs de mediamarkt heeft niets voor dit toestel in de rekken, zoek je iets? ga dan rustig op internet zoeken naar een hoesje voor de Nexus 5.

groetjes Arnold