Met het 1e van Owios op te Tandem voor Toer de Dellen

Gisteren was het weer tijd voor de 2e editie van toer de Dellen, Ik ben samen met mijn maten/buurmannen gevraagd door Erwin Brem (trainer Owios en werkt op dagbesteding van Careander) om mee te gaan op de tandem, dat deden we dan samen met spelers van het eerste van voetbalclub Owios waar ook de toer begon, de toer was bijna 30 KM maar uitstekend te doen op de fiets, Wandelen kon ook en zo passeerde wij op de tandem vele wandelaars (en ook fietsers want wij hadden het tempo dr lekker in zitten)

Voor we gingen fietsen dronken we eerst een bakkie koffie, het begon al goed, de sfeer was goed, Natuurlijk wou Rene weer op de foto met de toppers van Owios en bij deze met Marcel v.d. Beek.

Net aan enkele kilometers onderweg op de fietsen wat het weer tijd voor een paar foto’s, Ik zat samen met de boven genoemde Marcel v.d. Beek op de tandem en ik achterop waardoor ik makkelijker een paar foto’s kon maken, vreemd was het wel, voor het eerst op de tandem is wel rekening met mekaar houden in verband met bochten en verkeerslichten, dat wende wel aardig zo kregen wij samen de gang goed te pakken.

niet alleen wij 2 hadden de gang goed te pakken, ook de andere jongens met de tandem trapte lekker door en hebben we menig fietser en wandelaar in gehaald.

Natuurlijk hadden Patrick en Jarno ook veel schik op de tandem en voor je het wist waren we al weer halverwege de toer.

Natuurlijk is het geweldig om weer terug te komen bij de finish, met veel gejuig kwamen kwamen wij binnen!

Na terugkomst zijn we met zijn allen in de kantine gaan zitten met een hapje en een drankje en daarna nog een groepsfoto op het hoofdveld.

Erwin, Bedankt voor een leuke en gezellige dag, overigens ook voor de ander jongens van het eerste bij Owios! nogmaals bedankt!

Daarnaast is er nog een behoorlijk bedrag binnen gehaald voor KIKA bij Toer de Dellen, ik had niet verwacht dat het wel bijna 76.000 euro zou zijn

groetjes Arnold

Social tagging: > > > > > > > > > > > > > >