Battle of the Smal 6

Gisteren was voor mij de 2e meeting met mijn auto, deze keer ging ik samen met Jarno naar Battle of the Small op Landgoed Beukenrode in Doorn, voor we naar de meeting locatie gingen gingen we eerst naar een verzamelplaats voor de Citybugclub waar we allen samen kwamen, ik had nooit zo veel Aygo’s, C1’s en 107’s gezien op een plek en eenmaal op het landgoed kon geen andere club aan de Citybugclub tippen aan het grote aantal auto’s dat zij naar BOTS brachten.

Bij de bugrijders (benaming van de citybugclubleden) waren ook enkele opvallende verschijningen, deze licht ik hieronder toe!

Nog net geen jaar oud maar al wel strak aan de grond is de 107 van Koen/Koentje Blauwe Bug, de 14 inch wielen lijken mischien wat klein maar passen geweldig onder deze bug, de wielen zijn overigens ook te koop, kijk daarvoor op markplaats!

En nog zo’n lage bug is deze Aygo van Willem/WVZ, alle goudkleurige details inclusief de OZ Turbo’s staan geweldig, Willem heef ook nog eens een prijs gewonnen voor “best of Asian” en dat vind ik zelf voledig terecht! Gefeliciteerd!

Een andere en befaamde Bugrijder is Martin/Mechanx, zijn 107 staat niet bekend om het uiterlijk alhoewel dit er geweldig uit ziet maar puur om de decibellen van de audio installatie, de auto is in staat om ruim 150 DB aan geluidsdruk te kunnen produceren, Knotsgek maar wel een voorbeeld voor anderen.

Uiteraard kon ik niet alleen bij de bugs blijven hangen en zijn we maar een rondje gaan lopen, daar stond bijvoorbeeld deze Skoda CityGO van Robin/Sinistr, een oud bugrijder, en wat ziet zijn auto dr lekker uit zeg! de Audi velgen staan het VAG kleintje geweldig!

Opel Corsa’s in de OPC uitvoering vind ik al super, de oranje wielen en het oranje biesje in de grill maken een fantastisch geheel!

Het mooie van de Citybugclub is de behulpzaamheid naar anderen, iets wat ik ook zie bij de driftscene, zo kwam in mijn 107 een ringetje om de versnellingspook hoes in de lucht te houden, deze zakken bij de 3 ling makkelijk af, Epke/E.T. nogmaals bedankt voor de gratis upgrade!

Bovenin deze blog vertelde ik al dat geen club aan het aantal deelnemers van de Citybug club kon tippen, dit werd beloond met de prijs voor de grootste club, met een 3 ling blijk je maar weer 3 keer zo sterk te zijn haha!

Dik tevreden over gisteren, het was dus een heerlijke en gezellige dag, hoop er vaak zulke mee te mogen maken!

Groeten Arnold

Social tagging: > > > > > > > > > > > > > > > > >