Duits autosport festival

Op Pinkstermaandag heb ik de vele duitse auto’s bekeken die op het paddock van het Duitse Autosport festival aanwezig waren.

Naast het duitse autosport festival was het gelijkertijd ook de Porsche scene live, zo stond dus een helft van het paddock helemaal vol met de groote variatie aan 911en en dan zijn er ook nog diverse andere modellen

Ondanks het dreigende weer vielen er enkele druppen regen maar het droogde zo weer op, deze mooie wolken zorgen wel voor een prachtige reflectie op de auto’s die je hieronder kunt bekijken.


Een VW Kever mag dan geen snelle auto zijn maar ziet er fantastisch uit in deze kleur in de verlaging, let ook op het dakrek met een houten bierkrat.


En wat zeg je van deze BMW E46? Zoals deze beemer verlaagd is kan ik alleen maar vrolijk worden, dit moet vaker gezien worden vind ik!


De meeste Passat zijn saaie zakensedans, deze niet, Luchtvering en een set Bentley velgen zijn genoeg om de auto op een vrij eenvoudige manier er een stuk beter er uit te laten zien.


De VW Polo van Arjan Lindeboom blijft volgens mij een van de mooiste nieuwe Polo’s die er in Nederland rond rijden, wie goed oplet had de Polo al eerder op mijn site gezien, zie dus de FCT nieuwjaarsmeeting en AM Streetpower.


De Mercedes SLS AMG is een van de vetste supercars van dit moment, geinspireerd door de Mercedes SL300 als het om de vleugeldeuren gaat, maar het motorvermogen van de V8 motor is ook niet verkeerd, 571 pk op de achterwielen zorgt er wel voor dat je snel optrekt tot illegale snelheden!


Van de huidige 911(997) zijn inmiddels zo veel verschillende uitvoeringen dat ik niet meer weet welke editie deze is, wat met wel opviel is dat deze bruine 911 een mooi boottochtje heeft moeten maken om hier aanwezig te zijn.

Groeten Arnold

Social tagging: > > > > > > > > >