Moddertrappen in Heerde bij de Rotaryclub 4×4 Wintertrail 2009

 Heerde – Vandaag werd de jaarlijkse Wintertrail van de Rotaryclub Oldebroek gehouden, Bij deze wintertrail word er geld ingezameld voor diverse goede doelen, ik noem er een paar: SODA = Stichting Ondersteuning Doctors for life Afrika, Careander ‘de Linde’ op de Weidebeek en voor Kinderoncologie van de afdeling Radiotherapie van het AMC te Amsterdam.

En wat is er heel voorspelbaar bij tereinrijden? dat er dus auto’s vast zitten in de modder, Een van de mooiste momenten was toch een donker gekleurde jeep CJ die van een steile bult naar beneden reed en daarna in een plas vast kwam te zitten, een ander met een Jeep Cherokee probeerde de CJ los te krijgen maar trok uitendelijk de voorbumper los, ondertussen zagen veel mensen dit spektakel, en de Jeep kwam los toen een trekker hem los trok.

Groeten Arnold van de Worp

zie ook het verslag van:

Stefan Verkerk: 4×4 Wintertrail een modderig succes

Martin Rotman Wintertrail…..watertrail……moddertrail….

Ehm hoe krijg ik die veranderingen in het lettertype weer goed eigenlijk?

Social tagging: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >