Nieuwe Opel Astra

Zwolle – Gisteren kon men de nieuwe Opel Astra bekijken, testen of kopen, daarvoor was ik naar Smit en co geweest, een Opel dealer.

In de Showroom stonden 3 verschillende uitvoeringen van de Astra, de Selection, Een basisuitvoering, Cosmo, Luxe uitvoering, met lederen stoelen en lederen bekleding die je elders terug vind in de auto, En dan stond er een Sport uitvoering, voorzien van Sportstoelen( hoe kan het ook anders 😀 ) zwarte accenten op de voor en achterlichten, wat echt goed staat!

Wat je ook in het interieur van elke Astra terug vind is de rode verlichting rond de versnellingspook, dit ziet er echt fantastisch uit!

Ook het uiterlijk van de Astra ziet er echt gelikt uit, een grote verandering vergeleken met de vorige Astra(H), de auto heeft veel van de styling van de Insignia mee gekregen en ziet er superfris uit.

Kortom, De Nieuwe Astra is een hele verbetering en komt nu nog dichter bij de VW Golf, of gaat die dat al voorbij? Jij mag het zeggen.

Groeten Arnold

http://www.opel.nl

http://www.smitenco.nl

Social tagging: > > > > >