Cela Vita Familiedag

Wezep – vandaag was er een familiedag voor het personeel van de aardappelfabriek CelaVita, zij konden familie mee nemen naar de fabriek en de mensen vertellen hoe het een en ander werkt en verwerkt word.

zo is er een rondleiding die begind bij de trailers van de vrachtwagens, daar komt dan de vracht aardappelen op de lopende band en gaat het een andere ruimte in om gesorteert te worden op groote, daarna worden de aardappelen gewassen en worden ze in kisten gebracht!

naast de ruimte van het sorteren en wassen zit de technische dienst, daar onderhouden ze en maken ze nieuwe onderdelen van/voor de machines van CelaVita, daarna gaat de groep van de rondleiding naar de productie afdeling, daar worden aardappels geschild en worden de aardappels versneden in kleinere stukken voor diverse aardappel producten.

zo is er ook een inpak afdeling en diverse ruimtes om bakken schoon te maken.

Kortom, een groot bedrijf met vele afdelingen.

Groeten Arnold van de Worp

Social tagging: > > > >