Presentatie van de piraten dvd

Wezep op 17 oktober was het feest voor de piraten die zijn opgenomen in de piraten dvd ‘etherpiratenpraat’ van Aart Veldman en Evert van ’t Ijssel, hier in vertellen de nog actieve en de oude piraten hun verhalen die zij in hun tijd van het geheime zenden hebben beleefd, ook bij de huidige piraten waren het duo op bezoek geweest, zoals het Verona Team tijdens een marathon(dan zijn de piraten een aantal dagen tot een week in de lucht) en bij station L.O.W(lokale omroep wezep) dat door de foppe radio werd georganiseerd, overigens werd de presentatie gehouden in de Studio van Foppe Radio, ook wel de Apres skibar genoemd volgens het Foppe team, en dat is binnen wel te zien.

het was een hele gezellige avond met veel piraten waaronder: de Soto en Daniel, de Stroper, de Nasibal, de Vrolijke Tamboer, en de Foppe en het Verona Team niet te vergeten.

je kan de DVD bestellen op http://aartveldman.nl voor 13,50 euro

groeten Arnold van de Worp

http://foto.arnoldvandeworp.nl/#2

Social tagging: > > > > > > > >