Stoute Cross 2008

Nunspeet – op 18 oktober was de 5e editie van de Stoute cross, een dag die bijna vergelijkbaar is met de Zwarte cross in lichtenvoorde, een dag waar bier, auto en motocross en gekke wagens de ingredienten zijn in combinatie van een hoop gezelligheid.
ook aanwezig waren: 1 monstertruck, mobiel toilet/Dixi met straalmoter, dakar race truck en 2 crossende combines met V8 moter, naast de aangelegde crossbaan was er ook weer trekker trek, daarbij waren 2 sleepwagens en diverse trekkers die deelnamen, de trekkertrek hoorde niet bij de officiele competitie, net als de motercross en de auto cross gaat dit meer om de fun dan er een klassement is.
ook leuk om te vermelden is dat er ruim 20.000 bezoekers zijn geweest, en dan nog een aantal prijswinnaars die hier onder staan, Harry van der Craats met zijn vuurspuwende draak, Rieneke Meewis met haar Zwaneauto, Martin Vis met een bergingsauto inclusief Kever, Marinus van der Dragt met een Smurfenauto, Theo Groothuis met zijn Glaswagen en Lubbert Franken met zijn tot rijdende frituurpan omgebouwde auto.

Groeten Arnold van de Worp

http://foto.arnoldvandeworp.nl/#3

Social tagging: > > > > > > > >