Oldtimerdag Ruinerwold

Afgelopen zaterdag ben ik samen met jeroen op de Kreidlers naar Ruinerwold afgereist voor de oldtimerdag, in zwolle bij de Venus(bejaardencentrum) kwamen we nog een aantal mensen tegen die ook die kant opginnen en we kenden ze ook wel van de zondagse bijeenkomst bij de Leemcule in Hattem.

zo zijn we met zijn vijven naar Ruinerwold gereden, een mooie rit lang Hasselt, Rouveen, Staphorst, Rogat en nog een paar andere kleine dorpen.
Eenmaal in Ruinerwold Zijn we mijn ouders gaan zoeken, die waren met een Renault 4CV die kant op gegaan.
Ook dit jaar waren er weer veel oldtimers te bewonderen, van T Ford tot een moderne klassieker zoals een Golf 1 in duitse cleaned style.
ook waren er weer Brommers, motoren, oude fietsen(ja je leest het goed), legervoortuigen, Trekkers, en vrachtwagens.
met al deze klassiekers is het aantal deelnemers ook niet vreemd, ruim 1200 stuks, en daar in zijn de auto’s in de meerderheid
ook waren er weer bijzondere voortuigen aanwezig: 2 Gebben Kreidlers, een crossmoter met kreidler blok, het zag er indrukwekkend uit.
en hiernaast de VW T1 hippiebus wat duidelijk te zien was aan de beschildering
dan waren er nog 2 auto’s die kort geleden zijn ingevoerd bij de RDW, ze waren voorzien van het nieuwe kenteken en ik vind t toch wel een raar gezicht maar het kan niet anders.
Verder was het weer heel druk in de dorpsstraat, eigenlijk te druk vind ik.

http://picasaweb.google.nl/bigpapanl02/OldtimerdagRuinerwold2008
hier vind je mijn foto’s

Groeten Arnold van de Worp

Posted by Picasa
Social tagging: > > > > >